Sastāvdaļas:
1. 250 grami kviešu milti
2. 150 grami sviests
3.100 grami cukurs
4.1 ola
5.šķipsniņa sāls
Šokolādes glazūrai:
50 grami šokolādes
10 grami sviesta
Pagatavošana:
Miltiem pievieno cukuru, kausētu sviestu un ar sāli sakultu olu. Mīklu samīca, līdz izveidojas viendabīga masa.
Sagatavoto mīklu liekam bļodā, kuru nosedzam ar pārtikas plēvi un pusstundu atdzesējam ledusskapī.
Izrullē aptuveni 4 mm biezu mīklas plāksni, no tās izspiež dažādas formas cepumus. Varat arī izveidot garu desu, sagriezt to nenlielos gabaliņos, kurus uz pannas nedaudz pielīdzina, veidojot mazus, apaļus cepumiņus. Tādejādi aiztaupīsies nedaudz piņķerīgā mīklas pārcelšana no darba virsmas uz cepamo pannu.
Cepam 180 grādos, aptuveni 10 minūtes, līdz cepumi ir gaiši dzelteni. Tos var glazēt ar kausētas šokolādes un sviesta maisījumu.