Pagatavošanas laiks – 60min. Porciju skaits – 10.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 vistas fileja
- 3 gb. vistas ola
- 300 gr. sīpoli
- 400 gr. šampinjoni
- 3 ēd.k. eļļa
- 200 gr. majonēze
- 300 gr. dzeltenā kukurūza
- 100 gr. siers
- dilles ( dekorēšanaIi)
- granātābols (dekorēšanai)
- paprika (dekorēšanai)
- sāls, pipari (pēc garšas)
PAGATAVOŠANA:
- Sagriež sīpolu un šampinjonus kubiņos.
- Sīpolu kopā ar eļļu apcep līdz tie kļūst zeltaini brūni, tad tiem pievieno sēnes un apcep arī tās.
- Novāra vistas fileju, vārīšanas procesā pievieno sāl pēc garšas. Tad kubiņos sagriež vistas fileju.
- Novāra olas, sagriež tādos pašos gabaliņos kā visas iepriekš minētās sastāvdaļas.
- Tad tādos pašos kubiņos sagriež sieru.
- Tad visas sastāvdaļas ievieto lielā bļodā un visam pievieno majonēzi, tad visu samaisa.
- No salātiem izveido eglītes formu, tad to apber ar dillēm un rotā ar papriku, kukurūzu un granātābolu.