Brīnišķīga recepte ar kokosriekstu garšu. Ļoti maigas pankūciņas, kas lieliski harmonēs ar biezeni no eksotiskajiem augļiem.
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
2 ēdamkarotes medus
400 ml kokosriekstu piena
4 ēdamkarotes pilngraudu miltu
5 – 6 ēdamkarotes rīsu miltu
šķipsniņa sāls
3 ēdamkarotes olīveļļas
30 g kokosriekstu skaidiņu
PAGATAVOŠANA:
Saputot olas ar medu, līdz veidojas pufīga masa. Pievienot olīveļļu, sāli, miltus un kokosriekstu skaidiņas. Samaisīt. Turpinot maisīt, pievienot kokosriekstu pienu.
Mīkla iznāk ļoti maiga un pufīga, tāpēc to ir grūti apgriezt uz pannas.
PADOMS: liekat uz pannas nedaudz mīklas, veidojot nelielas pankūciņas. Ļaujiet tā pašām uz pannas ieņemt formu.
Cepiet no abām pusēm 1 – 2 minūtes.
Lai labi garšo!