Mūsdienās ir ļoti daudz cilvēku, kas ir veģetārieši vai pat vegāni. Cilvēki piedalās šajā uztura attīstības tendencē veselības apsvērumu dēļ vai tikai tādēļ, ka tā ir populāra lieta.
Bet tiem, kas vienkārši mēģina pievienoties tendencei, patiesībā tajā visā ir daudz labumu veselībai. Neēdot savu iecienīto sulīgo steiku, jums un jūsu nākotnei būs milzīga ietekme uz veselību.
Jo ilgāk jūs to darāt, jo vairāk jūs sākat pamanīt pozitīvas izmaiņas jūsu ķermenī. Vai tas ir svara zudums, vairāk enerģijas vai samazinās sirds slimību risks, šeit ir dažas lietas, kas notiek ar ķermeni, kad pārtraucat ēst gaļu.
1. Ja jūs esat gaļas ēdājs, siera mīļotājs vai izbaudat augsti apstrādātu pārtiku, iespējams, ka Jums ir augsts iekaisuma līmenis.
Īslaicīgs iekaisums ir pilnīgi normāls, savukārt nav normāls mēnešiem vai gadiem ilgais iekaisums.
Uz augu bāzes uztura bagātinātāji parasti ir pretiekaisuma līdzekļi, tajos ir daudz šķiedrvielu un citu fitopurinvielu. Cilvēki var ievērojami samazināt iekaisumu savos ķermeņos, ēdot vairāk augļus un dārzeņus.
2. Augsts holesterīna līmenis asinīs ir galvenais sirds slimību un insultu riska faktors. Piesātinātie tauki, kas galvenokārt sastopami gaļā, ir mūsu holesterīna līmeņa virzītājspēks.
Kad jūs pārtraucat ēst gaļu, labas lietas notiek ar jūsu holesterīna līmeni. Saskaņā ar Forks Over Nails, zinātne ir parādījusi, ka, kad cilvēki iet augu bāzes, to holesterīna līmenis asinīs samazinās par 35%.
Ir atzīmēts, ka samazinājums ir līdzvērtīgs zāļu lietošanai ar vairākām pozitīvām blakusparādībām. Konsultējieties ar savu ārstu par augu izcelsmes uztura izmantošanu kopā ar medikamentiem.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā: