Kas var būt labāks par mājās gatavotu saldo?
Nepieciešamās sastāvdaļas:
6 olas,
3 ēd.k.kakao,
pusglāze cukura,
pus glāze piena,
4 ēd.k.kviešu milti,
70 g sviests,
vanilīns
Pagatavošana:
Sviestu saputo ar daļu cukura, pievieno pa vienam olu dzeltenumus, pēc tam kakao un pienu. Masu pamatīgi izmaisa, pieber izsijātus miltus un vanilīnu. Olu baltumus un atlikušo cukuru saputo stingrās putās un divos paņēmienos uzmanīgi iecilā šokolādes masā. Sagatavoto masu liek ar sviestu ieziestā un ar miltiem apkaisītā veidnē, mērenā siltumā cepeškrāsnī cep 30 min.
Pasniedz ar vaniļas mērci!
Lai labi garšo! 🙂