Visbiežāk cenšoties panākt, lai plācenīši būtu biezi, var gadīties pievienot par daudz sodas. To vispār labāk aizstāt ar cepamo pulveri.
Otrkārt, eļļa, kurā cep plācenīšus. Es izmantoju rafinēto saulespuķu eļļu un ar to sanāca visai labi plācenīši. Iespējams, tu būsi pārsteigta uzzinot, ka gatavoti ar sviestu ieziestas pannas plācenīši sanāk daudz garšīgāki.
Treškārt, pietiekami daudz sāls. Cukurs ar to lieliski sader, un sāļā karamele to pierāda! Noteikti izmanto abus šīs lietas, lai mājinieki izjust īsto garšu.
Lai biezpiena plācenīši nepārtaptu gumijveidīgos biezpiena plāceņos, nevajag pielikt par daudz miltus un olas. Tāpat biezpiena plācenīši jāēd svaigi, tikko kā no pannas, jo vēlāk tie vairs nebūs tik mīsti.
Kāpēc plācenīši piedeg
Cept šo ēdienu noteikti vajag uz vidējas vai pat lēnas uguns. Tiem jāizcepas arī iekšpusē, bet tai pat laikā tie nedrīkst apdegt no ārpuses. Taču ar šīm problēmām var saskarties arī cepot uz lēnas uguns, ja pievienosi pārāk daudz cukura.
Tas ir viss, kas jāzina par biezpiena plācenīšiem, lai tie sanāktu tik pat gardi kā tos gatavo restorānā. Ja vēlies sasniegt kulinārijas mākslas virsotnes plācenīšu gatavošanā, atceries par riekstiem, garšvielām un augļiem. Tie var lieliski bagātināt plācenīšu garšu! Silti iesakām pagatavot plācenīšus ar āboliem un kanēli.